2014. aug 30.

ha hiányzik az baj!

írta: Emilil13
ha hiányzik az baj!

Vannak dolgok amelyek mindenképp ott kell legyenek a gardróbodba! ha törik ha szakad! Ezután jöhet minden más. :)

 

42c76015c5a968bb8b5668e6ae2ef105.jpg1. Ragaszkodj az alapokhoz
    Nem tudod, hogy mit vegyél fel egy elegáns alkalomra? Akkor lehet, hogy hiányzik a ruhatáradból a klasszikus kis fekete ruha. Nincs olyan cipőd, amiben kempingezni vagy túrázni mennél? Akkor bizony a sportcipő is hiányzik. Mindig az alap ruhadarabokat szerezd be, mint a fekete ruha, nadrág vagy cipő; fehér blúz; melegítő és stb. Ha ezek meg vannak, jöhetnek az extra darabok.

 

 

 

 

 

 

 

fashion (4).jpg2. Válassz semleges színeket
      Bár a zöld nadrág nagyon aranyos és trendi, jövőre már valószínűleg nem lesz az. Ehelyett próbálj inkább a semleges színekhez ragaszkodni, mint a fekete, szürke, barna vagy fehér, amelyek nagyon jól kombinálhatók az éppen divatos színekkel – akár felsők vagy topok, akár kiegészítők formájában. Táskákból se színeseket válassz, hanem inkább klasszikus darabokat – nem túl rikító színekben. A cipőkkel is ugyanez a helyzet – inkább az alapszínek közül válogass.

 

 

 

fashion-girl-style-street-Favim.com-553363.jpg3. Minőség vagy mennyiség?
    Sokan a minőség helyett inkább a mennyiségre szavaznak. Ám egy olcsó alapdarab nem biztos, hogy jó befektetés. Hiszen egy olcsó farmer lehet, hogy 1-2 szezon alatt tönkremegy – holott örök darabnak kellene lennie és jó pár évig kitartania. Ezért inkább alapdarabokból válassz minőségi darabokat – lehet, hogy egy valódi bőr csizma drága, viszont ha egy ilyet vásárolsz, jó pár évig nem lesz gondod olyan lábbelire, amibe nem szivárog bele a víz. A minőség hosszú távon jó befektetés, még ha drága is!

 

 

 

 

 

 

fashion-girl-outfit-owl-style-Favim.com-317452.jpg4. Minimális kiegészítők
    Ha megnézed a francia nőket, egyikük kezén sem látsz több gyűrűt vagy karkötőt – ők ugyanis a minimalizmusra esküsznek. Bár a semleges szettekhez remekül mennek a kicsit különlegesebb kinézetű ékszerek, a francia nők sokszor inkább az egyszerű arany nyaklánc – arany gyűrű kombinációt választják csak. Az egyszerű is lehet szép, sőt! Jellemző még rájuk az is, hogy egy elegáns esélyre például választanak egy nagyon egyszerű, egyszínű és semleges ruhát – majd ezt feldobják egy gyönyörű és különleges ékszerrel. Teli találat! Nem kell csili csálé! nem kell óriási ékszer, elég egy szolid és mindenhez megy.

phpThumb_generated_thumbnailjpg (2).jpgA vörös kiegészítők fontos alapdarabok!  
   Egy-egy szép táska csodákra képes. Nem is kell, hogy a cipő vagy az öv is színben azonos legyen, hagyd érvényesülni a jól megválasztott darabokat.

 Akik idegenkednek az erős hatású vérvöröstől, meggypirostól, azok is széles árnyalatpalettáról választhatnak. A narancstól a rózsaszínig rengeteg átmenet található, és most mindegyik trendi. Gondoljunk a korallra vagy a lazacszínre, a mélyebb bordóra, vagy rézvörösre. Ezek kevésbé feltűnőek, de rendelkeznek a piros szín hódító tulajdonságaival.

 

Szólj hozzá

style