2014. aug 30.

SOS melltartó választás!

írta: Emilil13
SOS melltartó választás!

Tudtad hogy egy felmérés szerint a nők 80%(!!!) -a rossz méretű melltartót hord? Ideje változtatni ezen is! :)

i_melltarto_hatfajas_0.jpgA tökéletes melltartó kiválasztása 1. lépés

 
Vedd elő a centit és mérd meg a mellbőségedet. Ez az alapja annak, hogy ki tudd választani a megfelelő kosárméretedet.
 

A tökéletes melltartó kiválasztása 2. lépés

 
Miután pontosan ismered a méreteidet, próbálj fel több stílusú melltartót. A félkosaras melltartó kerek dekoltázst ad, a kosár alacsonyan fejeződik be. A telikosaras melltartó egészen magasan végződik, széles pántokkal kiválóan tartanak. Merészen kivágott ruhákhoz a push-up vagy mélyen kivágott melltartó tökéletes választás. Érdemes legalább egy vállpánt nélküli melltartót is beszerezni amelyet az alkalmi ruhákhoz tudsz hordani. Ezekhez a modellekhez különböző módon használható vállpántok is tartoznak amelyeket kedvedre variálhatsz.
 

A tökéletes melltartó kiválasztása 3. lépés

 
Feltétlenül próbáld fel a melltartót mielőtt megvásárolnád. Ma már a fehérnemű webáruházakbanvásárolt termékeket is kicserélik neked, tehát nincs vesztenivalód ha megtetszik a weben egy szépség. 

A tökéletes melltartó kiválasztása 4. lépés

A pántok megfelelő beállítása nem csak esztétikai kérdés. A túlságosan szorosra húzott pántok a melleket rendellenes pozícióba helyezik. Ugye te sem akarod a melleidet a nyakadban hordani? Nem beszélve arról, hogy a pánt ilyenkor belevág a válladba ami hosszú távon kidörzsölheti azt. A túl lazára hagyott pántok ezzel ellentétben nem tartanak, de állandóan lecsúsznaka válladról. 
 

A tökéletes melltartó kiválasztása 5. lépés

Mozogj a melltartóban egy kicsit. Emeld fel a karodat, hajolj le, érintsd meg a bokádat. Ha a melledet nem tartja megfelelően , akkor a melltartó nem tökéletes. Tedd vissza a polcra és keress másikat. 
 

tökéletes melltartó kiválasztása 6. lépés

 
A tükör előtt vizsgáld meg, hogy a hátsó, vízszintes pántok valóban vízszintesen állnak-e, a lapockáid ALATT kényelmesen simulnak a bőrödre és nem vágnak be.
Szólj hozzá

style