2014. aug 30.

Félsz hogy jövőre már nem lesz divatos? Ezekkel nem kell!

írta: Emilil13
Félsz hogy jövőre már nem lesz divatos? Ezekkel nem kell!

Nos, igen. Vannak ruhák, amik soha nem mennek ki a divatból, bármikor viselheted őket bármelyik évben, mert ezeket bárki hordja, és nem kell azzal foglalkozni hogy te jó ég most megvettem 6db neon trikót mert olcsó volt és divatos, de jövőre már nem lesz az és nem leszek divatos. Nem a divat nem a neon színes tömeg gyártmányokból áll. A divat a kifinomult, ízléses több évre való ruhából áll.

Lássunk pár példát erre:

 

tumblr_mwohowgFD91s6oak0o1_500.jpg1. Fehér póló
    Sokan nem úgy tarják számon, mint egy alapdarab, pedig biztos vagyok benne, hogy a te szekrényedben is van legalább egy fehér póló, hosszú ujjú, trikó vagy épp egy spagettipántos top. Egy fehér pólót szinte bármihez fel lehet venni: fekete nadrággal elegáns, farmerral pedig laza. És akkor még nem is beszéltünk a fehér blúzról, ami állásinterjútól kezdve egy elegáns rendezvényen át, a diplomaosztóig bárhová felvehető!Vehetsz rá farmer dzsekit, bőr dzsekit, vagy egy kardigánt rá, esetleg blézert mindennel jó!

 

 

 

 

asian-fashion-collar-fashion-girl-Favim.com-964068.png2. Gallér
    Azt hiszed, csak régen volt trendi a hatalmas, kör alakú gallér? Hát tévedsz! Tény ugyan, hogy mostanság már a kisebb változatok a nyerőbbek, ám még mindig jelen van és divatos. Főleg blúzokon – ami csak még elegánsabbá teszi ezt a ruhadarabot. Mostanság azok a darabok a legdivatosabbak, aminek a gallérja eltérő színű a blúztól.

 

 

 

2a8d38930483033a5212bb3a7d9e9cc8.jpg3. Farmer
   Természetesen a farmer sem maradhat le a listáról. Az első darabokat 1873-ban alkották – akkor azonban még cowboyok és bányászok hordták. Később, 1950-ben már kezdett egyre népszerűbb lenni, főleg a csőszárú változat. Aztán jött a trapéz korszak – majd napjainkban ismét visszatértek a tervezők a szűk fazonokhoz. Egy biztos: ha a formája változik is, soha nem fog kimenni a divatból! Színházba mondjuk nem ajánlatos felvenni, de máshova, bárhova felveheted.

 

 

 

 

 

 

 

tumblr_mza4l6Zg571r0ml33o1_1280.jpg4. Fekete ruha
    Egy kis fekete ruha is mindenkinek kell, hogy lapuljon a szekrényében – hiszen ennél nincs praktikusabb elegáns ruha! A fekete ugyanis karcsúsít – így minden testalkathoz tökéletes. Egy kellemes, térd fölé érő változatot télen is, nyáron is fel lehet venni. Elegáns esélyekre, színházba, diplomaosztóra – de még egy éttermes szülinapi bulira is.

 

 

 

 

 

5011ae216710f_f528764d624db129b32c21fbca0cb8d6.jpg7. Minták
   Virágos, leopárdmintás, zebracsíkos, pöttyös, geometriai mintás… Kinek ne lenne ezek közül legalább pár a szekrényében? A minták mindig visszatérnek – gondoljunk csak az idén divatos, kisebb-nagyobb virágmintákra. Nagymamáink is ilyet hordtak és most újra előkerült

 

 

 

 

 

 

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg (2).jpgA vörös kiegészítők fontos alapdarabok!  
   Egy-egy szép táska csodákra képes. Nem is kell, hogy a cipő vagy az öv is színben azonos legyen, hagyd érvényesülni a jól megválasztott darabokat.

 Akik idegenkednek az erős hatású vérvöröstől, meggypirostól, azok is széles árnyalatpalettáról választhatnak. A narancstól a rózsaszínig rengeteg átmenet található, és most mindegyik trendi. Gondoljunk a korallra vagy a lazacszínre, a mélyebb bordóra, vagy rézvörösre. Ezek kevésbé feltűnőek, de rendelkeznek a piros szín hódító tulajdonságaival.

 

Szólj hozzá

style