2014. aug 30.

Bikini a strandra

írta: Emilil13
Bikini a strandra

Ahhoz, hogy tökéletesen nézz ki a strandon, csak egy dolog szükséges: az pedig a fürdőruha. Ez egyszerűnek tűnhet, ám annál bonyolultabb a kiválasztása. Nincs olyan darab, amely bármelyik testalkatra jó lenne – így nagyon sok mindent figyelembe kell venned. Széles a csípőd? Kicsi a melled? Vastag a combod? Elrejtheted, a megfelelő fürdőruhával! 

Pár tipp:

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg1. Inkább vásárolj nagyobbat
    Testalkattól függetlenül mindig inkább kicsit nagyobb fürdőruhát vásárolj – ugyanis ha már csak kicsit is teltebb alkatú vagy, esetleg a csípőd szélesebb, a kicsi fürdőruha bevágásai azonnal látszódni fognak. A vörös csíkok és foltok pedig nem túl megnyerőek – ráadásul egy kicsi bikini könnyedén „okoz” kötözött sonka feeling-et. Válassz tehát inkább kicsit nagyobbat.

 

 

 

 

 

 

544420_601934939817757_238241226_n.jpg3. Ismerd a tested! 
    Nyilván te is szoktad nézegetni a tested – így csukott szemmel is tudod, hogy milyen. Illetve ha sokat foglalkozol ezzel, azt is tudod, hogy mi áll jól és mit érdemes kerülni. A sárga bikini a divat, de neked túl halvány a bőröd? Akkor válassz mást. Vagy a pánt nélküli melltartó a trend, de kicsik benne a melleid? Válassz mást! Ismerd a tested és ne hagyd, hogy a divat negatív irányba befolyásoljon. Ha valami divat, de nem áll jól, akkor egyszerűen ne vedd meg.

 

 

 

 

 

 

 

254fb6060891188b20b4a20df9a6d57d.jpg3. Válassz megfelelő színt!
     Nem csak a fazon kiválasztása nagyon fontos, hanem a megfelelő szín is hozzájárul a szinte tökéletes bikini alakhoz. Haj-, szem- és bőrszíntől függően nem biztos, hogy bármelyik árnyalat jól áll neked. Ezt ruhákon már nyilván megtapasztaltad – így ha a ruháid többsége semleges színű, ne válassz neon színekben vibráló fürdőruhát. Ne térjen el túlságosan a szettjeidtől, ugyanis az is nagyon furcsa lehet. És nem mellesleg ha a bőröd túl világos, de neked nagyon tetszik a fehér, akkor előtte inkább barnulj le, de ne vedd meg! Mert ha a világos bőrödhöz felveszed a fehér fürdőruhát olyan mintha egybe olvadnál, inkább válassz akkor sötétebbet, feketét vagy sötét kéket de még a lila sem rossz. Ez barnásabb bőrrel ugyan így, ha barnább a bőröd akkor a fehér ajánlatos vagy a világosabb színek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: divatesstilus.com

 

 

Sok sikert lányok! :)

Szólj hozzá

style