2014. aug 30.

Férfi divat!

írta: Emilil13
Férfi divat!

Egyik barátommal beszéltük épp a minap, hogy hálás vagyok, amiért ő jól öltözködik. Nos igen, sok férfi el tudja rontani az öltözködést azzal ha pl.: egy magazinban látják hogy a férfiak csábítóak lesznek fehérben, nos ez igaz, de NEM teljesen fehérben. A mai Swag-yolo öltözetre meghát...nem tudok mit mondani, ez is olyan hosszú lesz mint a neon. Egy nyári, aztán jön a következő őrültség. :)

Nézzünk egy két bakit a férfi divatban: 

phpThumb_generated_thumbnailjpg (7).jpg1. a lyukacsos felső
 
Persze persze, az az izmos kockahas. Mit meg nem adnának érte a lányok mi? szép látvány az biztos. de mondjuk egy ilyennel inkább eltávolodna a lány mintsem hogy közeledne. Szerintem hanyagolhatjuk ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg (8).jpg2. A nemtudommegnevezni ruha darab.
   Hát igen, én inkább ezt a 300 forgatásán vetetném fel a modellekkel, nem a kifutón, de sok hasonlót nem tudok megérteni a divattervezőknél.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És most jöjjenek a jobbak :3

 

tumblr_inline_n8vcm04iom1s1fets.jpg1.Az ing alatta egy pólóval

Szerintem ez SOHA nem fog kimenni a divatból, mivel..lássuk be, felveszünk egy pólót, de elég snassz, Akkor ha ráveszünk egy inget máris jobban néz ki nem? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

tumblr_lubajruOGR1qhykp8.jpg2.A sál - farmer dzseki- bakancs trió

Nos azt mindenki tudja hogy a sál is öltöztet, és egy hideg napon tökéletesen mutat dzsekivel, kabáttal de még egy kardigánnal is(iegn fiúknak :) ) a bakancs meg hát, idén a barna bakancs lett a menő, ez álltalában változik de a csizma marad :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tumblr_muh63x66681s69hf5o1_500.jpg3.A kabát

Előbb-utóbb a srácok rájönnek hogy a régi, pufis kabát vagy a sí dzseki is jó, de a szövetkapát felnőttesebb. Erre általában Egyetemnél ill. Főiskolánál szoktak rájönni az immár férfiak, de van aki korán érett ;) mindenesetre az okosságnak a jelzője az biztos :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dfcab6aab6a8e3a1e7df812f18cec23f.jpg4. Ing, Térdnadrággal

Nos ez a duó, minden, de komolyan minden korosztályban működik! Legyen az 5 éves, 20 éves, vagy 50 éves. Az ing és a térdnadrág meleg időben mindenképp egy divatos, és jó választás.

 

 

 

 

 

 

 

 

tumblr_luoigt6t6o1qcugwpo1_500.jpg5. A csőnadrág emellett a pulóver :)

Nos először a csőnadrág, ez általában azoknak mutat jól, akiknek nem olyan vékony a lábuk, mert amúgy borzalmasan néz ki. Most komolyan srácok, vékonyabb a lábatok mint egy lánynak és ilyen feszülős csőnadrágot vesztek fel? Nem jó...
  Csőnadrágból is inkább a kicsit bővebbet kell venni, ne tapadjon ránk annyira, így nem is nézünk ki "lányosnak".
  A nem húzzuk fel normálisan, látszódjon ki az alsógatyánk stílust, soha nem értettem. lány vagyok :D egyszer talán rájövök  mi a varázsa ;) Mostanában bejött ez a rozsdabarna csőnadrág féle. Ez biztos marad egy darabig mert egész jól néz ki, például egy szürke pulóverrel ;)

A pulóver általában a 15-20as években szokták hordani "mindenhova" a fiúk, ezután már csak sporthoz, esetleg egy-egy kiruccanáshoz. Ennek sok féle változata van, valaki viselheti sportosan, esetleg a rockerek a bandás pulóvereket, vagy például az intelektuel pulover, mint a képen :D okosnak látszol tőle nem? :D alá egy inggel, persze a gallért kint kell hagyni és már is mint egy amerikai egyetemista :)
  Pulóverből lehet szuperhősöseket hordani, ez azt jelzi az illető még nem nőtt fel teljesen, de mindenképp érdekes személyiség :)

 

tumblr_meqz76rkpS1rtndkpo1_500.jpg

 

Ő meg csak úgy be lopódzott a blogomba ;) hát nem édes? mint egy kis Ryan Gosling

 

Szólj hozzá

style