2014. aug 30.

Nyáron esküvő? meleged van? van megoldás :)

írta: Emilil13
Nyáron esküvő? meleged van? van megoldás :)

Áááá, ez nem jó. ebben is túl melegem lesz, ebben is...te jó ég mindjárt itt az esküvő! mit vegyek fel? 
Pár tipp nyáron mit viselhetsz esküvőn :)

phpThumb_generated_thumbnailjpg (3).jpg1. Elegáns maxiruha
  Mivel idén a maxiruhák szezonja van, nem lesz nehéz egy elegáns darabot választani egy esküvőre sem. Ha e mellett a fazon mellett döntesz, ügyelj, hogy ne legyen túl kihívó – azaz kivágott. A laza és bő fazonok inkább a strandra valók, viszont a testre simuló darabok nagyon kifinomultak. Idén a csipke is divat – választhatsz csipke berakásos ruhát is. A színe inkább halvány vagy világos legyen, mint egy erős pink vagy kék – a visszafogottabb darabok sokkal jobban illenek esküvőre. A maxiruha előnye, hogy nem feltétlenül kell magassarkút venned hozzá, hiszen úgy sem látszik – így megúszhatod az egész napot lábfájás nélkül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg (4).jpg2. Egyszerűen csini
   Esküvőre nem illik a teljesen mini ruha, viszont a térd fölé érő fazonok tökéletesek. Választhatsz testre simuló fazont vagy olyat is, aminek a szoknyája bővebb – ilyenben élmény táncolni. Ezeknek a ruháknak a színe lehet sötétebb, de semmiképp se legyen rikító vagy túl harsány. Ha nem szereted a színes ruhákat, választhatsz egy egyszerű szürkét, feketét vagy akár a barna vagy zöld sötétebb árnyalatait. Ehhez a fazonokhoz válassz egy nem túl magassarkú cipőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

phpThumb_generated_thumbnailjpg (5).jpg3. Laza ruha, a nagyon meleg időszakra
   Ha túl meleg az idő, akkor azt hiszem, mindenki megengedhet magának egy rövidebb, lengébb fazont. A feszülős darabok ilyenkor nagyon kényelmetlenek lehetnek, hiszen ha izzadsz, csak tapadnak. Ezért válassz inkább egy lenge ruhát. A halvány narancs, zöld, pink vagy sárga árnyalatai nagyon bájosak tudnak lenni. Egy ilyen ruhához viselj fonott frizurát!

 

 

 

 

 

 

 

 

2010+VH1+Something+Awards+Arrivals+2u_Xp_2-utwl.jpg4. Testre simuló
    Jó az alakod? Már készültél az esküvőre? Akkor itt az ideje elővenni a csini, testre simuló ruhát! Lehet sima vagy mintás, esetleg különleges anyagból készült – a lényeg, hogy ha már egyszer dögös alakod van, hangsúlyozd! ;) Magassarkú viselése hozzá kötelező!

Szólj hozzá

style