2014. aug 30.

Fekete a ruhák közt? IGEN!

írta: Emilil13
Fekete a ruhák közt? IGEN!

feketét gyakran kapcsolják össze a gyásszal. Nyilván a gyász színe is,(Magyarországon) de nem csak így lehet rá gondolni. A fekete ugyanis elegáns, előkelő, kifinomult – és még dögös is tud lenni.

Miért viselj feketét? 

 

l_bershka-bershka-open-back-dress.jpg1. mert figyelemfelkeltő.
     Tedd fel magadnak a kérdést, hogy melyik a dögösebb: a fekete mini vagy a virágmintás lenge ruha, akkor egyértelmű hogy a fekete. Hasonlóképpen vannak ezzel a férfiak is – ugyanis számukra a legcsábítóbb ruhadarab a klasszikus fekete. Hiába divatos a királykék vagy a sárga, egy feketét akkor sem körözhetnek le! De persze ennek is megvan a maga szépsége, és nem szabad túl sok feketét egyszerre viselni!

 

 

 

 

 

 

elegant-flouncing-shoulder-lace-up-waistband-detail-dress.jpg2. Fekete ceruza szoknya
     A fekete ceruza szoknya a 70-es, 80-as években volt nagy divat – és most újra visszatért a köztudatba. Filmekben sok nőn látni fekete ceruza szoknya és fehér blúz kombinációt – megspékelve egy csini magassarkúval. Melyik pasi ne bolondulna meg egy ilyen szettért?

 

 

 

 

 

 

 

 

27470401_3_644x461_kalyhameleg-teli-fekete-szovetkabat-szormegallerral-l-x-noi-ruhazat.jpg3. Fekete kabát
     Egy fekete kabát is alapdarab kell, hogy legyen. Mindegy, hogy rövidebb fazonú vagy hosszabb, csatos vagy gombos, bővebb vagy feszülős, a lényeg, hogy egy legyen a szekrényünkben! Hiszen mit veszel fel, ha „nem tudod, mit vegyél fel”? Nyilván a fekete kabátot, mert az mindenhez és mindenhová illik!

 

 

forrás : divatesstilus.com

 

 

 

 

Szóval, feketének mindenképpen lenni kell a szekrényedben ha szeretnél egy kicsit komolyabban foglalkozni az öltözködéssel. Nem csak a szemüveg öltöztet. a Fekete is ;)

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

style